Stăpânește-ți Mintea

Schimbă-ți calitatea vieții!

Învățăm în școli despre oricine altcineva decât despre noi înșine, despre ceea ce este firesc și normal. Dar asta nu trebuie să ne împiedice să ne dezvoltăm acum, prin alegere conștientă. 

Te-ai întrebat vreodată de ce alții nu se pierd în anumite situații, dar tu da? Sau invers: de ce tu reușești să treci peste anumite experiențe peste care alții nu pot?

 

 

Răspunsul stă în inteligența emoțională: modul cum reacționăm, cum comunicăm, cum alegem, cum percepem lumea, pe oamenii din jur și pe noi înșine. Anumite experiențe ne modelează comportamentul și ne pregătesc pentru un anumit tip de reacție sau acțiuni viitoare. Acest fapt se poate întâmpla fără ca tu să fii conștient/ă.

Atunci când lucrezi cu tine, când înțelegi cum îți poți gestiona emoțiile în favoarea ta, atunci mintea îți va deveni aliat și tu vei avea de câștigat pe toate planurile: relații, carieră, sănătate, etc.

Vei putea găsi satisfacția în viață, când atât de multă lume se plânge. Vei putea menține relații de familie sau prietenie, când relațiile celorlalți se destramă. Vei putea găsi și dezvolta oportunitățile în carieră/afaceri, pe când ceilalți vor fi niște victime ale sistemului. 

Multă vreme nu am știut că poți să înveți cum să reacționezi, că poți lucra cu cineva ca să înveți cum să-ți găsești un partener sau cum să îți schimbi cariera. A fost o mare bucurie pentru mine să pot lucra la acele lucruri care îmi produceau disconfort, rușine sau teamă. Mi-am îmbunătățit relațiile, am avut curajul să divorțez și să mă recăsătoresc cu un barbat minunat, mi-am dat demisia și am început o afacere pe cont propriu.

Nu aveam deloc încredere în mine și în forțele mele, pluteam în derivă și aveam sentimentul că nu am puterea de a-mi schimba viața. De unde să fi avut? Nimeni nu îmi vorbise despre asta. Am lucrat cu alții, am citit și am pus în practică. Și tu ai la îndemână atâtea oportunități minunate, atâtea cărți și atâtea persoane cu care să lucrezi. Alege-o pe cea care te inspiră, care a trecut prin provocări și a mers mai departe, cea care te face să privești cu încredere la viitor. La viitorul tău.

Cine sunt eu?

Numele meu este Roxana Ilea. Sunt trainer de peste 6 ani. Am susținut Traininguri în Companii din diverse domenii și am lucrat in Sesiuni Individuale cu Managerii și Patronii acestora. Am cateva sute de ore de Traininguri Individuale la activ. Am scris peste 50 de articole în domeniul dezvoltării personale și am publicat o carte, în prezent lucrez la a 2-a. Dincolo de toate aceste abilități profesionale, sunt un om ca și tine, cu bune cu rele. Cu suișuri și coborâșuri. Important este cum le tratezi și cum ieși din ele.

De ce cred că te pot învăța ceva?

Pentru că îmi place să fac parte din dezvoltarea unui om. Mi se pare fascinant cum ni se schimbă viața când avem informațiile potrivite și persoanele potrivite lângă noi. Mi se pare fascinant cât de bine te poți simți când îți eliberezi mintea și sufletul de tot felul de emoții negative cu care am fost crescuți.

  • Mi-ar plăcea să te învăț cum să comunici mai bine astfel încât orice relație din viața ta, să se îmbunătățească.

  • Mi-ar plăcea să te învăț cum să îți crești încrederea în tine ca să îți îmbunătățești modalitatea de a alege și de a acționa.

  • Mi-ar plăcea să te învăț cum să te simți bine în pielea ta și în mintea ta. Pentru că știu cât este de fain sentimentul.

  • Mi-ar plăcea să te învăț cum să te accepți, pentru că atunci știu că ai zâmbi și ai începe să te iubești.

  • Mi-ar plăcea să știu că nu te simți singur/ă și că nu te izolezi undeva în lumea asta, de teamă că nu ești deajuns.

  • Mi-ar plăcea să ajungi să te cunoști astfel încât să profiți de toate oportunitățile din fața ta.

  • Mi-ar plăcea... 

Cum și unde putem lucra?

Eu locuiesc în Alba Iulia și aici ne putem vedea față în față. Daca nu ești din zonă, putem lucra pe Skype sau ne putem auzi la Telefon. Preferabil ar fi pe Skype ca să ne și vedem. Dar asta hotarâm împreună. Prețul unei ședințe de training individual este de 60 lei pe oră, plata în avans.

Schimbă-ți calitatea vieții! Haide să scoatem cuiul acela care te țintuiește pe loc și-ți blochează viața. Meriți ce este mai bun. Alege ce este mai bun, pentru tine.

Roxana Ilea
Trainer, Consilier dezvoltare personală, Antreprenor, Scriitor.

Tel. 0726.723.161

Ai întrebări? Folosește formularul de Aici.