Pachete

half_content_unnamed_0.jpg

Te invit într-un ambient plăcut unde poți să îți îmbunătățești aspectul fizic. Sunt specializată în proceduri de remodelare corporală de subțiere și anticelulitice și sunt aici ca să te ajut sa-ți iubești formle.

Îți ofer mai multe reduceri pentru abonamente și pachete de servicii, te recompensez pentru fidelitate și recomandări. 

Serviciile Centrului Estetica se adresează doar doamnelor și domnișoarelor.

Estetică corporală

Pachet Activator si Detoxifiant

Preţ:
1150 lei 1080 lei

Datorită stilului de viață, alimentar și a modului de lucru, corpul nostru acumulează centimetrii în plus, an de an. Sigur că ne-am dori să mai avem timp și energie pentru sport, gătit sănătos și altele. Dar, uneori, indiferent de eforturile noastre, nu putem face tot ce ne-am dori.. De aceea, la Estetica îti oferim soluții pentru a scăpa de centimetrii în plus, adaptate stilului actual de viață al majorității femeilor. În cazul pachetului de față combinăm acțiunea de slăbire a tunelului cu infraroșu cu acțiunea de tonifiere a electrostimulării. Adică saună cu infraroșu și mișcare pasivă. 

Tunelul cu infraroşu ne ajută să acţionăm asupra grăsimii din ţesuturi, înmuind-o, procedura care, urmată de electrostimulare, duce la scădarea stratului gras și la creșterea masei musculare. Astfel, pielea nu rămane flască, ci tonifiată şi cu un aspect plăcut. În afară de tonifierea musculară și arderea grăsimilor, care duc la o incredibilă scădere în centimetri, electrostimularea crește metabolismul, circulația sanguină și gradul de oxigenare al zonei respective.

Pachetul conține 30 de ședințe:

  • 10 şedinţe împachetări cu produs anticelulitic în tunel cu infraroşu - 30 min;
  • 10 şedinţe electrostimulare - 45 min.
  • 10 ședințe detoxifiere ionică - 30 min.

Pachete "Jos Burtica"

Preţ:
0 lei 0 lei

De-a lungul vietii noastre corpul nostru este supus diferitelor schimbari. Fie ca esti mama, sau ai slabit mai mult, sau te-ai ingrasat, abdomenul tau a avut de suferit. Lucrurile nu trebuie sa ramana asa. La Centrul Estetica din Alba Iulia, te ajutam sa dai jos burtica inestetica si sa iti iubesti formele, din nou.

1. Pachet Silver Jos Burtica:

- 20 minute expunere la Aparatură Reducătoare (LipoLaser, Cavitație, Radiofrecvență, Vacuum cu radiofrecvență), stabilită în funcție de tipul de celulită și de mărimea stratului de grăsime. 

- 30 minute impachetare cu produs anticelulitic in tunel cu infraroșu.

Total durată ședință: apx. 1 ora si 10 min, pachetul cuprinzând 10 ședințe. În programul de subtiere in centimetrii și de eliminare a celulitei, se recomandă o frecvență a procedurilor de 3 ori pe saptămână, minim 2.

Promoțional  achiziționezi acest pachet la 900 lei, în loc de 1400 lei.

Pachet Gold Jos Burtica:

- 30 minute expunere la Aparatură Reducătoare (LipoLaser, Cavitație, Radiofrecvență, Vacuum cu radiofrecvență), stabilită în funcție de tipul de celulită și de mărimea stratului de grăsime. 

- 30 minute impachetare cu produs anticelulitic in tunel cu infraroșu

Total durată ședință: apx. 1 ora si 30 min, pachetul cuprinzând 10 ședințe. În programul de subtiere in centimetrii și de eliminare a celulitei, se recomandă o frecvență a procedurilor de 3 ori pe saptămână, minim 2.

Promoțional  achiziționezi acest pachet la 1150 lei, în loc de 1900 lei.

 

Pachete Anticelulitice si de Subtiere

Preţ:
0 lei 0 lei

1. Pachet Anticelulitic Silver:

- 20 minute expunere la Aparatură Reducătoare (LipoLaser, Cavitație, Radiofrecvență, Vacuum cu radiofrecvență), stabilită în funcție de tipul de celulită și de mărimea stratului gras. 

- 30 minute impachetare cu produs anticelulitic in tunel cu infraroșu

Total durată ședință: apx. 1 ora, pachetul cuprinzând 10 ședințe. În programul de subtiere in centimetrii și de eliminare a celulitei, se recomandă o frecvență a procedurilor de 3 ori pe saptămână, minim 2.

Promoțional, achiziționezi acest pachet la 900 lei, în loc de 1400.

2. Pachet Anticelulitic Gold:

- 30 minute expunere la Aparatură Reducătoare (LipoLaser, Cavitație, Radiofrecvență, Vacuum cu radiofrecvență), stabilită în funcție de diagnoza corporală gratuită.

- 30 minute expunere la tunel cu infraroșu.

Total durată ședință: apx .1 ora 30 min, pachetul cuprinzând 10 ședințe. În programul de dat jos kilograme și eliminat celulită se recomandă o frecvență de 3 ori pe saptămână, minim 2.

Promoțional, achiziționezi acest pachet la 1150 lei, în loc de 1900.

 

3. Pachet Anticelulitic Platină:

- 30 minute expunere la Aparatură Reducătoare (LipoLaser, Cavitație, Radiofrecvență, Vacuum cu radiofrecvență), stabilită în funcție de diagnoza corporală gratuită.

- 30 minute expunere la tunel cu infraroșu.

- 35 minute electrostimulare.

Total durată ședință: 2 ore 10 min., pachetul cuprinzând 10 ședințe. În programul de dat jos kilograme și eliminat celulită se recomandă o frecvență de 3 ori pe saptămână, minim 2.

Promoțional, achiziționezi acest pachet la 1500 lei, în loc de 2250 lei.