Despre

Roxana Ilea este terapeut, trainer acreditat și consilier în dezvoltare personală. Se consideră o iubitoare de frumos. Fapt pentru care se ocupă și de design interior și design de obiecte de decor, la comandă. Toată munca ei este reunită sub conceptul "Arta de a trăi frumos". Roxana crede că a trăi frumos presupune să nu neglijezi nici un aspect al vieții tale. Corpul, mintea și sufletul, toate au nevoie să se armonizeze și să participe la o viață trăită frumos. Să o creezi, nu să te lupți, cu ceva sau cineva, pentru ea. Tu ai dreptul la a fi.

Chemarea către lucrul cu oamenii a venit odată cu depașirea mai multor situații dificile din viața sa. Atrasă de propria dezvoltare personală, Roxanei îi place să dea mai departe un mod practic de a evolua și de a te transforma, bazat pe inteligența emoțională.

De ce să faci ceva, de ce să înveți, să te schimbi, să evoluezi? "Viața este în continuă trasformare, prin urmare și tu. Poți să fii conștient de aceste trasformări, sau te poți simți o victimă a ritmului vieții. Dar, dacă dorești să îți creezi un viitor anume și dacă ai i o viziune pentru tine, atunci poți lucra conștient la dezvoltarea ta și a vieții tale. Nu trebuie, doar dacă tu simți nevoia sau îți doresti."

Roxana mai practică, de asemenea, metode de eliberare emoțională și de iertare, cum ar fi "Călătoria" de Bradon Bays și metode energetice, cum ar fi Reiki, fiind Maestru Reiki.Toate tehnicile și metodele folosite de Roxana sunt testate și trăite de ea, pe plan personal și profesional.

Mai mult, în tot ceea oferă ca și servicii, Roxana respectă sistemul holistic de evoluție: corp, minte și suflet. Prin Centrul Estetica, acoperă partea de corp: slăbire, sănătate și relaxare. Este important să nu ne neglijăm corpul, să îl acceptăm și să il iubim. Terapia, consilierea și trainingul acoperă partea de minte (carieră, relații și construirea viitorului), urmând sufletul de care ne îngrijim cu ajutorul tehnicilor de eliberare emoțională (iertare, eliberarea trecutului). De asemenea, alături de Reiki, ne deschidem ființa către aspectele subtile ale existenței.

"Sunt o ființă aflată la rândul său pe calea evoluției, cu suișuri și coborâșuri, care simte dorința de a da mai departe din constientizările, lecțiile învățate din greșeli și eșecuri, bucuria față de viață și frumos, așa cum le înțeleg eu. Mă simt binecuvântată cu fiecare om cu care lucrez și pe care îl întâlnesc, pentru că fiecare imi atinge sufletul în modul său propriu și personal. Nu totul este roz, nu sunt în fiecare clipă, înțeleaptă. Dar, cu o anumită atitudine, poți merge mai departe, dacă asta  iți propui. Odată vei înțelege că totul a fost potrivit așa cum s-a întâmplat. Dar asta vezi mai târziu, cu ochii înțelepciunii. Au fost momente în viața mea când m-am simțit copleșita, neputincioasă și blocată. Dar nu am renunțat. Am luptat. Apoi, treptat, am înlocuit lupta cu creația, nerăbdarea cu entuziasmul, neîncrederea cu strategia personală.

Nu a venit nimic fără muncă. Multa lume caută scurtături. Personal, am experimentat că scurtăturile nu rezolvă cauza, ci efectul. Depinde de ceea ce cauți. Personal, prefer să merg până la cauză. Așa consider eu că se fac schimbările durabile și veritabile."

Roxana Ilea
Arta de a trăi frumos.