Blog

Bucură-te de propria ta devenire

Oamenii îi admiră pe învingători. Și uită să-i admire pe cei aflați în devenire. Și, astfel, nu se admiră pe ei înșiși aproape niciodată. Pentru că, foarte rar sau niciodată, noi ne considerăm învingători. Uităm că viața înseamnă devenire și pierdem esențialul gonind mereu spre succes și victorie, spre o țintă precisă, fără să înțelegem că și acestea reprezintă tot o "devenire". 

Tu iti iei mintea cu tine in vacanta?

Soare, mare, plajă...relaxare. Fără griji, fără serviciu, dar... fără minte?

Este oare înțelept să renunțăm la minte? În timp ce tu te relaxezi, alții pot să "lucreze" la buzunarele tale sau la geantă!

Pare un anunț dat împotriva hoților de poliția comunitară. Dar, este de fapt o poveste care vrea să te facă să conștientizezi faptul că, între minte și relaxare nu trebuie să fie un conflict sau o separare.

Trebuie sau nu trebuie? Asta e intrebarea.

“Ar trebui să te schimbi, așa nu se mai poate!”, “Te-ai schimbat, nu te mai recunosc!”, “Lupul își schimbă părul, da năravul, ba!”.

Ai auzit vreodată vorbele acestea? Ai crezut în ele? Sunt contradictorii, ai observat? Ba că te-ai schimbat, și asta nu-i bine, ba că trebuie să te schimbi, că nu ești destul, ba că schimbarea nu există de fapt. Și tu ar trebui să știi cum să reacționezi și ce decizie să iei, nu?

Hai să vedem împreună dacă trebuie sau nu trebuie?

Prezentul tau este perfect

Trebuie să mă schimb?

Tu crezi că este ceva în neregulă cu tine. Atunci când auzi în jurul tău că trebuie să te schimbi, fugi de asta. De ce? Pentru că, încă din copilărie, ți s-a spus că tu nu ești de ajuns, că ceva este în neregulă cu tine și că trebuie să te schimbi. Tu trebuie să lași ceva în urmă și să preiei un rol pe care să ți-l însușești și să-l joci din ce în ce mai bine.

Pages

Subscribe to RSS - blogs